σπαστό κρεβάτι πιλάτες folding pilates reformer πτυσσόμενο μάντη περσάκη

Γυμνάσου στο Σπίτι με την Μάντη Περσάκη και το νέο ανακλινόμενο Reformer της Alpha Pilates Systems

H Alpha Pilates Systems σας παρουσίαζει το νέο μεταλλικό ανακλινόμενο Reformer για οικειακή & ημιεπαγγελματική χρήση και σας χαρίζει μία ώρα γυμναστικής στο σπίτι με την γυμνάστρια Μάντη Περσάκη στο κρεβάτι πιλάτες. https://alphapilates.gr/product/pilat…

H Alpha Pilates Systems σας παρουσίαζει το νέο μεταλλικό ανακλινόμενο Reformer για οικειακή & ημιεπαγγελματική χρήση και σας χαρίζει μία ώρα γυμναστικής στο σπίτι με την γυμνάστρια Μάντη Περσάκη στο κρεβάτι πιλάτες.

Την παρουσίαση του Folding Pilates Reformer και το ασκησιολόγιο για το σπίτι επιμελήθηκε η αναγνωρισμένη Pilates Master Trainer Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη.

Όργανα Pilates, υψηλών προδιαγραφών, ελληνικής κατασκευής από την Alpha Pilates Systems. https://alphapilates.gr/ Pilates Equipment by Alpha Pilates.

H εταιρεία μας, με περισσότερα από 17 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας, σας παρουσιάζει τον εξοπλισμό πιλάτες της ALPHA PILATES. Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία κατασκευής οργάνων γυμναστικής, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, υποσχόμενη να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις της μεθόδου εκγύμνασης Pilates στο χώρο του fitness και της αποκατάστασης.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή των μηχανημάτων Pilates, όπως μασίφ ξύλα οξιάς και ανοξείδωτο χάλυβα. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού Pilates πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Διατηρώντας τις αρχές κίνησης που δημιούργησε ο Joseph Pilates και συμπεριλαμβάνοντας την εξέλιξη τεχνολογίας και της αθλητικής επιστήμης, τιμούμε τα πρωτότυπα και διαχρονικά σχέδια, προσθέτοντας μόνο εκείνα τα συστατικά που πιστεύουμε ότι θα διατηρήσουν και θα ενισχύσουν την ακεραιότητα των αυθεντικών ασκήσεων Pilates.

Scroll to Top