lunges alpha pilates

Reformer Tips with Dr Elpida Tsintsifa. Deloaded Lunges Hip mobility and stability drills by Alpha Pilates

Reformer tips με την Dr. Ελπίδα Τσίντσιφα

Deloaded Lunges Hip mobility and stability drills Deloaded Lunges, μια πολυδιάστατη άσκηση!

Απαραίτητο στάδιο η ευθυγράμμιση πελμάτων, γονάτων και ισχίων πριν από κάθε επανάληψη. Στόχος η κινητικότητα και η βελτίωση του εύρους κίνησης σε όλο το πρόσθιο μέρος σώματος (και κυρίως ισχία και στήθος) την ενεργοποίηση κοιλιακών αλλά και των γλουτών στο πόδι στήριξης.

Παραλλαγή για προχωρημένους με άρση ποδιού για ενεργοποίηση καμπτήρων ισχίου αμέσως μετά τη διάταση για λειτουργική εφαρμογή. Έμφαση στην διάταση του ορθού μηριαίου με το γόνατο στους ωμοστάτες για αθλούμενους που δεν έχουν κάποιο θέμα με τα γόνατα σε οξεία φάση Παραλλαγή για περισσότερη σταθερότητα με το σώμα μπροστά στο footbar και καλή επιλογή για ευθυγράμμιση και σώματος σε ευάλωτους αθλούμενους Μια τεχνική άσκηση που παρόλο που αρχικά φέρνει σύγχυση καθώς είναι πολυδιάστατη, σύντομα γίνεται απαραίτητη σε κάθε μάθημα αφού η καλή λειτουργία των ισχίων επηρεάζει δραματικά όλο το σώμα και στην πρόληψη τραυματισμών αλλά και στις επιδόσεις

Η Phd. Ελπίδα Τσίντσιφα, Κάτοχος διδακτορικού από το Α.Π.Θ. στην Iατρική της Άθλησης. Master of Science με υποτροφία από το University of Oregon, U.S.A. στο Fitness. Επιστ. Συνεργάτης στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης . Pilates Master Trainer Mat & Reformer, εξουσιοδοτημένη για πιστοποίηση σπουδών, Faculty Member της Balance Body University. International Master Trainer της Nautilus Academy. Πτυχίο American College of Sports Medicine. Διδάσκει από το 1986 και εκπαιδεύει καθηγητές από το 1992. Ιδιοκτήτρια της North Academy of Fitness και του Fitness Lifestyle Club. Συγγραφή και επιμέλεια κεφαλαίου «Ρύθμιση σωματικού βάρους» στο Πανεπιστημιακό Βιβλίο «Διατροφή Αθλουμένων» Έχει 65 Δημοσιεύσεις, 32 Ανακοινώσεις σε Πανελλήνια Συνέδρια, 5 Ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια. Διαλέξεις στα εφαρμοσμένα εργαστήρια του Πανελλήνιου Συνεδρίου του Τομέα Ιατρική της Άθλησης. Παρουσίαση προγράμματος «Pilates για την περίοδο της εγκυμοσύνης» στο Παγκόσμιο Συνέδριο Fitness (Οργανισμός IDEA) Las Vegas, Ιούλιος 2005. Παρουσίασες Pilates (Συμμετοχή και διοργάνωση σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό). Αρθρογραφία σε επαγγελματικά περιοδικά του Αθλητικού χώρου (Journal of Strength & Condition Association, Fitness & Aerobics News, Vita). Είναι επίσημος συνεργάτης της Alpha Pilates Systems, έχει συντελέσει στον σχεδιασμό των οργάνων πιλάτες της εταιρείας μας. http://northacademy.gr/​

Εξοπλίστε το Pilates Studio σας με τα Pilates Reformer, ελληνικής κατασκευής, της Alpha Pilates Systems. https://alphapilates.gr/category/pila…

H εταιρεία μας, με περισσότερα από 17 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας, σας παρουσιάζει τον εξοπλισμό Pilates Reformer της Alpha Pilates. Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων γυμναστικής, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, υποσχόμενη να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις της μεθόδου εκγύμνασης Pilates στο χώρο του fitness και της αποκατάστασης.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή των μηχανημάτων Pilates, όπως μασίφ ξύλα οξιάς και ανοξείδωτο χάλυβα. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού Pilates πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Κάθε στάδιο παραγωγής του εξοπλισμού Pilates της Alpha Pilates Systems ελέγχεται από έμπειρους τεχνίτες για την ποιότητα κατασκευής τους, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Διατηρώντας τις αρχές κίνησης που δημιούργησε ο Joseph Pilates και συμπεριλαμβάνοντας την εξέλιξη τεχνολογίας και της αθλητικής επιστήμης, τιμούμε τα πρωτότυπα και διαχρονικά σχέδια, προσθέτοντας μόνο εκείνα τα συστατικά που πιστεύουμε ότι θα διατηρήσουν και θα ενισχύσουν την ακεραιότητα των αυθεντικών ασκήσεων Pilates.

Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, εξελισσόμαστε καθημερινά με σκοπό να αναδείξουμε τα οφέλη της μεθόδου πιλάτες, προωθώντας την ποιότητα και τη τεχνογνωσία μιας ελληνικής εταιρείας κατασκευής οργάνων πιλάτες σε προσιτές τιμές.

Scroll to Top