ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ALPHA PILATES

Cadillac Reformer

To Cadillac Reformer της Alpha Pilates Systems ανήκει στην κορυφή των οργάνων Pilates. Παρέχει το μεγαλύτερο ασκησιολόγιο, προσφέροντας ολοκληρωμένη προπόνηση σε πολλαπλά επίπεδα κίνησης.

Cadillac Trapeze

To Cadillac Trapeze, σχεδιάστηκε από τον Joseph Pilates για την αποκατάσταση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών, προσφέροντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης και βελτίωσης της ευλυγισίας όλου του σώματος

Reformer With Tower

Συνδυάστε τα οφέλη του Reformer και του Cadillac Trapeze σε ένα Tower Reformer για μια μοναδική και ολοκληρωμένη προπόνηση.

Pilates Reformer

Το Pilates Reformer αποτελεί το πιο δημοφιλές όργανο γυμναστικής που εμπνεύστηκε ο Joseph Pilates για ενδυνάμωση και αποκατάσταση.

Pedi Combo

Το Pedi Combo είναι ένα πρωτότυπο όργανο γυμναστικής της μεθόδου Pilates, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την Alpha Pilates Systems, συνδυάζοντας τα οφέλη της διαχρονικής Pilates Chair και του Ped o Pull

Barrel Arm Chair

Συνδυάστε τα οφέλη του Ladder Barrel και του διαχρονικού Pilates Art Chair με το καινοτόμο Alpha Barrel Arm Chair

Pilates Chairs

Το Pilates Chair ανήκει στα μικρότερα όργανα του εξοπλισμού Pilates που επιτρέπει τις πιο απαιτητικές ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης

Pilates Arm Chair

To Pilates Arm Chair, είναι το κατάλληλο όργανο πιλάτες για την ενδυνάμωση του άνω κορμού. Βελτιώνει την σταθεροποίηση της ωμοπλάτης και διορθώνει την στάση του σώματος.

Pilates Barrels

Βελτιώστε την ευλυγισία σας και ενδυναμώστε τον κορμό σας με το Ladder Barrel.

Pilates Wall Tower

To Pilates Wall Tower είναι ένα κομψό όργανο pilates που τοποθετείται στον τοίχο και γυμνάζει όλο το σώμα. Εξοικονομεί χώρο στο Pilates Studio σας, προσφέροντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο.

Pilates High Mat

Συνδυάστε την πολυτελή πλατφόρμα Pilates High Mat από μασίφ ξύλο οξιάς στο Pilates Wall Tower και στη μέθοδο Pilates Mat για άνεση και ανατομική στήριξη.

Spine Corrector 3 in 1

Διορθώστε την δυσκαμψία και επαναφέρετε την φυσική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης με το Pilates Spine Corrector 3 in 1.

Pilates Spring Board

To Spring Board είναι ένα κομψό και οικονομικό όργανο pilates που γυμνάζει όλο το σώμα. Τοποθετείται στον τοίχο και είναι ιδανικό για Pilates Studio με περιορισμένο χώρο.

Spine Corrector

Διορθώστε την δυσκαμψία και επαναφέρετε την φυσική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης με το Pilates Spine Corrector.

Scroll to Top