fbpx

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ALPHA PILATES

PROFESSIONAL SYSTEMS​

alpha pilates ergostasio 2

H εταιρεία μας, με περισσότερα από 17 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας, σας παρουσιάζει τα όργανα Pilates Equipment της ALPHA PILATES.

Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία κατασκευής οργάνων γυμναστικής, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, υποσχόμενη να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις της μεθόδου εκγύμνασης Pilates στο χώρο του fitness και της αποκατάστασης.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή των μηχανημάτων Pilates, όπως μασίφ ξύλα οξιάς και ανοξείδωτο χάλυβα.

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού Pilates πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Διατηρώντας τις αρχές κίνησης που δημιούργησε ο Joseph Pilates και συμπεριλαμβάνοντας την εξέλιξη τεχνολογίας και της αθλητικής επιστήμης, ως αθλητικοί επιστήμονες τιμούμε τα πρωτότυπα και διαχρονικά σχέδια, προσθέτοντας μόνο εκείνα τα συστατικά που πιστεύουμε ότι θα διατηρήσουν και θα ενισχύσουν την ακεραιότητα των αυθεντικών ασκήσεων Pilates.

Κάθε στάδιο παραγωγής του εξοπλισμού Pilates της Alpha Pilates Systems ελέγχεται από έμπειρους τεχνίτες για την ποιότητα κατασκευής τους, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Την εργονομία των οργάνων πιλάτες, έχουν επιμεληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες της άσκησης και της αποκατάστασης της Ελλάδας αλλά και διάσημοι Pilates Master Intructors του εξωτερικού.

alpha pilates ergostasio 3

Επιστημονικοί Συνεργάτες της Alpha Pilates Systems

Σας παρουσιάζουμε μερικούς επιστημονικούς συνεργάτες της Alpha Pilates Systems.

mk pilates logo

MK Pilates Academy

Η MK Pilates Academy, με 40 εκπαιδευτικά κέντρα σε 32 χώρες έχει κύρος και αναγνώριση παγκοσμίως. Η πιστοποίηση της είναι επίσημα αναγνωρισμένη από κράτη όπως η Αγγλία, Αυστραλία, Ουγγαρία, Νότια Αφρική κ.α. οι Michael King και Malcolm Muirhead, ιδρυτές της MK Pilates. Ο Michael King έχει υπάρξει καθηγητής-εκπαιδευτής κορυφαίων χορευτών στο κόσμο καθώς δίδασκε επι σειρά ετών στα Bolshoi, Houston Ballet και Pineapple Dance studios. Επίσης είναι βασικός εισηγητής σε όλα τα μεγάλα συνέδρια Pilates στον κόσμο καθώς και βασικός εισηγητής του Pilates Anytime. Mαζί με τον Malcom Muirhead ήταν οι δύο που το 2002 κλήθηκαν απο το OCR (Oxford Cambridge & RCA) να θέσουν και να συγγράψουν τα στάνταρς για την πρώτη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Pilates στην Αγγλια.

Michael King
Michael King

Η MK Pilates Academy είναι επίσημος συνεργάτης της Alpha Pilates Systems. Οι Michael King και Malcolm Muirhead επιμελήθηκαν τον σχεδιασμό των οργάνων της Alpha Pilates. Επίσης είναι οι εμπνευστές του Pedi Combo, ένα καινοτόμο όργανο πιλάτες που αποτελεί αποκλειστική πατέντα και κατασκευάζει η εταιρεία μας. https://www.mkpilates.com/el/

Malcolm Muirhead
Malcom Muirhead
Hellenic OMT Diploma

Hellenic OMT Diploma

O οργανισμός Hellenic OMT Diploma,  επίσημο Learning Institution της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Manual Therapy IFOMPT και πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορεάς Δια Βίου εκπαίδευσης, είναι επίσημος συνεργάτης της Alpha Pilates Systems διοργανώνοντας εκπαιδευτικά προγραμματα αποκατάστασης μυοσκελετικών δυσλειτουργιών για φυσικοθεραπευτές Clinical Pilates – Mastery Certification Program by Hellenic OMT Diploma, με τον εξοπλισμό της εταιρείας μας.  http://www.homtd.gr/el/

Κώστας Σακελλαρίου

O Κώστας Σακελλαρίου είναι φυσιοθεραπευτής από την Αθήνα. Αποφοίτησε από το σχολή Φυσικοθεραπείας το 1989 και ξεκίνησε την εξειδίκευση στη μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία (Manual Therapy) 1993. Από το 1998 διδάσκει σε διάφορα αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κορέα.
Το 2017 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στην Αθήνα στον τομέα της «Εφαρμοσμένης και μοριακής φυσιολογίας».
Ήταν ιδρυτικό μέλος σε 3 διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα και από το 2012 διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Hellenic OMT Diploma.
Έχει αναπτύξει ένα κλινικό μοντέλο εξέτασης και θεραπείας των παθητικών κινήσεων που ονομάζεται Pain – Resistance Evaluation Model, το οποίο ενσωματώνει τα γνωστά μοντέλα που χρησιμοποιούνται στη Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία (Manual Therapy) με έναν πολύ απλό και εφαρμόσιμο τρόπο.
Το κύριο ενδιαφέρον του είναι η χρήση κλινικής συλλογιστικής στην καθημερινή πρακτική με ασθενείς που υποφέρουν από προβλήματα στο μυοσκελετικό τους σύστημα. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Alpha Pilates Systemshttp://www.manualphysiotherapy.gr

Κώστας Σακελλαρίου
Κώστας Σακελλαρίου
Ελπίδα Τσίντσιφα
Ελπίδα Τσίντσιφα

Ελπίδα Τσίντσιφα

Η Phd. Ελπίδα Τσίντσιφα, Κάτοχος διδακτορικού από το Α.Π.Θ. στην Iατρική της Άθλησης. Master of Science με υποτροφία από το University of Oregon, U.S.A. στο Fitness. Επιστ. Συνεργάτης στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης . Pilates Master Trainer Mat & Reformer, εξουσιοδοτημένη για πιστοποίηση σπουδών, Faculty Member της Balance Body University. International Master Trainer της Nautilus Academy. Πτυχίο American College of Sports Medicine. Διδάσκει από το 1986 και εκπαιδεύει καθηγητές από το 1992. Ιδιοκτήτρια της North Academy of Fitness και του Fitness Lifestyle Club. Συγγραφή και επιμέλεια κεφαλαίου «Ρύθμιση σωματικού βάρους» στο Πανεπιστημιακό Βιβλίο «Διατροφή Αθλουμένων» Έχει 65 Δημοσιεύσεις, 32 Ανακοινώσεις σε Πανελλήνια Συνέδρια, 5 Ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια.
Διαλέξεις στα εφαρμοσμένα εργαστήρια του Πανελλήνιου Συνεδρίου του Τομέα Ιατρική της Άθλησης. Παρουσίαση προγράμματος «Pilates για την περίοδο της εγκυμοσύνης» στο Παγκόσμιο Συνέδριο Fitness (Οργανισμός IDEA) Las Vegas, Ιούλιος 2005. Παρουσίασες Pilates (Συμμετοχή και διοργάνωση σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό). Αρθρογραφία σε επαγγελματικά περιοδικά του Αθλητικού χώρου (Journal of Strength & Condition Association, Fitness & Aerobics News, Vita).
Είναι επίσημος συνεργάτης της Alpha Pilates Systems, έχει συντελέσει στον σχεδιασμό των οργάνων πιλάτες της εταιρείας μας. http://northacademy.gr/

Μάντη Περσάκη

Είναι υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος απο το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα  τη ” Συγκριτική αξιολόγηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης γυναικών που ασκούνται με pilates  μέσα και έξω από το νερό”, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος της επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και ιδιοκτήτρια των γυμναστηρίων Pilates by Mandy. Έχει παρουσιάσει δύο έρευνες σε Παγκόσμια συνέδρια.
Είχε μόνιμες συνεργασίες με τηλεοπτικές εκποπές στα κανάλια Alpha TV, Open TV, Antenna TV, Skai TV, Star TV, παρουσιάζοντας ασκήσεις pilates, ενώ έχει μόνιμες στήλες στις οποίες αρθρογραφεί σε Forma, Tlife, Basketblog, Ελεύθερο Τύπο κ.α
Είναι επίσημος συνεργάτης και brand ambassador της Alpha Pilates Systemshttp://www.mandypersaki.gr/

Μάντη Περσάκη
Μάντη Περσάκη

Δημήτρης Αργυρίου

Είναι πτυχιούχος Bsc Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην αποκατάσταση χρόνιων καρδιοαναπνευστικών και μεταβολικών νοσημάτων, στην παθοκινησιολογία και αποκατάσταση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών στον τομέα Αθλητιατρικής και βιολογίας της άσκησης. Κάτοχος Msc Μεταπτυχιακού διπλώματος Ιατρικής Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία». Msc στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Ιατρικής Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών «Κλινική Εργοσπιρομετρία, Άσκηση & Αποκατάσταση» Πρακτική στην καρδιοπνευμονική αποκατάσταση μέσω άσκησης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και στην ‘Α Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Νοσοκομείο Σωτηρία σε ασθενείς με Καρδιακή Ανεπάρκεια, Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και Κυστική Ίνωση. Ιδρυτής της Alpha Pilates Systems.

Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, εξελισσόμαστε καθημερινά με σκοπό να αναδείξουμε τα οφέλη της μεθόδου πιλάτες, προωθώντας την ποιότητα και τη τεχνογνωσία μιας ελληνικής εταιρείας κατασκευής οργάνων πιλάτες σε προσιτές τιμές.

Scroll to Top