Γυμναστική Pilates στο σπίτι

Ο νέος τρόπος ζωής εν μέσω καραντίνας έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση για να ενισχύσουμε τη σωματική και ψυχική υγεία στο διάστημα που μένουμε σπίτι. Πλέον το σπίτι μας έχει γίνει για πολλούς χώρος εργασίας και γυμναστικής. Οι λάτρεις της γυμναστικής με όργανα πιλάτες βρίσκονται αντιμέτωποι με το υψηλό κόστος του εξοπλισμού πιλάτες αλλά και την έλλειψη χώρου και αποθήκευσης καθώς τα όργανα γυμναστικής πιλάτες είναι ογκώδη.

Η Alpha Pilates Systems αφουγκραζόμενη τις νέες ανάγκες σας προσφέρει τη νέα σειρά οργάνων γυμναστικής Pilates για το σπίτι. Η δυνατότητα αποθήκευσης των αναδιπλούμενων Pilates Reformer σας επιτρέπει να έχετε μια πλήρη προπόνηση Pilates υψηλού επιπέδου, σε προσιτές τιμές, εξοικονομώντας χώρο στο σπίτι σας.

Ο εξοπλισμός Pilates οικιακής χρήσης είναι μια κατάλληλη ευκαιρία για όσους δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο, αφού σας παρέχει την ευελιξία να γυμναστείτε όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς να τρέχετε σε προγραμματισμένα μαθήματα. Ωστόσο για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης οι εκπαιδευτές πιλάτες συστήνουν τρεις προπονήσεις την εβδομάδα, ενώ πριν ξεκινήσετε τη γυμναστική με μηχανήματα πιλάτες στο σπίτι, θα πρέπει να έχετε κάνει μαθήματα πιλάτες υπό την επίβλεψη του γυμναστή σας για να εξοικειωθείτε με την άσκηση.

Η νέα σειρά Home Reformer της Alpha Pilates έχει εφάμιλλη ποιότητα με τα όργανα επαγγελματικής χρήσης που εμπιστεύονται οι Pilates Instructors, μετατρέποντας τον προσωπικό σας χώρο σε ένα Mini Studio Pilates.

Προτεινόμενα όργανα γυμναστικής για το σπίτι

Folding Pilates Reformer

Το Pilates Folding Reformer είναι ένα μεταλλικό ανακλινόμενο κρεβάτι πιλάτες οικιακής χρήσης, ρυθμίζεται σε λίγα δευτερόλεπτα και αποθηκεύεται εύκολα αποτελώντας την ιδανική λύση για γυμναστική σε μικρό χώρο.

pilates folding reformer
Δείτε περισσότερα

Wooden Pilates Reformer

Το Wooden Folding Reformer είναι ένα ξύλινο αναδιπλούμενο κρεβάτι πιλάτες για το σπίτι, ρυθμίζεται σε λίγα δευτερόλεπτα και αποθηκεύεται εύκολα αποτελώντας την ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου.

wooden folding pilates reformer.
Δείτε περισσότερα

Spine Corrector

Το Spine Corrector είναι ένα μικρό όργανο πιλάτες. Διορθώνει την δυσκαμψία και επαναφέρει την φυσική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης.

spine corrector
Δείτε περισσότερα

Pilates Arc Barrel

Το Arc Barrel βελτιώνει την ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης και επαναφέρει την φυσική καμπυλότητα του κορμού σας.

pilates arc barrel
Δείτε περισσότερα

Δείτε όλα τα προϊόντα μας

Scroll to Top